Четвер, 25.04.2024, 10:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький ЗПО "Дитячо-Юнацька спортивна школа
Меню сайту
Вхід на сайт
Категорії розділу
Футбол [773]
Міні-футбол [101]
Футзал [226]
Пляжний футбол [4]
Важка атлетика [22]
Пауерліфтінг [8]
Дзюдо [53]
Самбо [13]
Боротьба кураш [5]
Вільна боротьба [1]
Волейбол [29]
Баскетбол [7]
Хокей [6]
Настільний теніс [35]
Легка атлетика [14]
Легкоатлетичний крос [13]
Шахи [22]
Шашки [3]
Кікбоксинг [10]
Бокс [3]
Лижі [2]
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Футзал жінки.
23:10
Футзал жінки.
Чемпіонат світу.
 
13 грудня в Іспанії стартує чемпіонат світу з футзалу серед жінок. Ці змагання не залишаться без участі наших земляків. Збірна України буде виступати під керівництвом уродженеця села Нова Басань Володимира Колка. Наводимо інтерв'ю головного тренера для Федерації Футзалу м. Київа.
Володимир Колок, жіноча збірна з футзалу, АМФУ, АФУ, Мундіаль 2013, IV Torneo Mundial de Fútbol Sala, Біличанка

-          Володимире Васильовичу, вітаємо Вас з можливістю виступити на Чемпіонаті світу! Прокоментуйте результати жеребкування.
-          Дякую. Наша група є дуже важкою. Хоча, бути у списку запрошених, у списку кращих команд світу – це вже почесно!

-          Як охарактеризуєте суперників?
-          Розпочну з Бразилії. Це чемпіони світу, найсильніша команда світу, зіграти з ними для кожної команди і кожного тренера дуже цікаво, і я задоволений, що ми матимемо таку можливість завдяки ЧМ.

-          Чого очікуєте від матчу з чемпіонками?
-          В першу чергу хочу подивитись на дівчат крізь матч з сильним суперником, хоча я впевнений – ми можемо здобути позитивний результат!

-          Як щодо Росії?
-          Тут є що розповісти. Я дуже добре знайомий з їхнім чемпіонатом. Там усього п’ять команд, але вони професійні, дівчата там отримують заробітну платню, тренуються, загалом для них футзал – це все їхнє життя. Рівень команд дуже високий. А до збірної відношення на рівні з національною збірною. Що казати, якщо на один з турнірів зі збірною приїхав лікар Національної збірної Росії з футболу! Відповідно, і гру команда показує натхненну, нам з ними завжди важко грати. Я б навіть сказав, що інші збірні команди, у тому числі і Національна збірна з футболу, можуть позаздрити відношенню Асоціації до жіночої збірної… що вже казати про нас…

-          Мабуть, найцікавішою буде команда Ірану, з якою Ви добре знайомі?
-          Так, з цією командою ми не раз зустрічалися і програли лише дві зустрічі. Але хвилювання є. Справа в тому, що ми зустрічались з цією командою в Москві, і хоч перемогли, та гра показала – буде важко. В Ірані жіночій збірній приділяють велике значення, місцевий чемпіонат налічує 14 команд, а з самою збірною працюють вже на протязі десяти років! Умови там дуже хороші, грошей ніхто не шкодує, розвиток футзалу просто вражає. У порівнянні з Іраном та Росією ми просто товчемось на одному місці. Про ровень команди може також говорити той факт, що вона є віце-чемпіоном Азії. У фіналі Іран програв лише Японії. Представнику групи А.

-          Який настрій у команди після жеребкування?
-          Взагалі хороший. Щодо намірів, ми не їдемо в Іспанію з «шашками наголо», але й з опущеними головами їхати туди немає чого. Поїдемо боротись і набиратись досвіду, впевнений, шанси у наших дівчат на вихід з групи дуже хороші, головне - вірити у свої сили!

Нагадаємо, цього року чемпіонат світу пройде не в Венесуелі, як планувалось, а в Іспанії. Свої перші матчі наша збірна зіграє 14 грудня проти збірної Бразилії та Малайзії, 15 грудня суперниками стануть росіянки, а завершиться груповий етап для наших дівчат поєдинком з Іраном, 17 грудня. Ми сподіваємось, що 17 грудня для наших дівчат завершиться лише груповий етап, а не весь турнір. 
Удачі Вам, дівчата!


В’ячеслав Скоропад, спеціально для ФФзК
Категорія: Футзал | Переглядів: 530 | Додав: ser_gi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz