Вівторок, 19.03.2024, 12:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький ЗПО "Дитячо-Юнацька спортивна школа
Меню сайту
Вхід на сайт
Категорії розділу
Футбол [773]
Міні-футбол [101]
Футзал [226]
Пляжний футбол [4]
Важка атлетика [22]
Пауерліфтінг [8]
Дзюдо [53]
Самбо [13]
Боротьба кураш [5]
Вільна боротьба [1]
Волейбол [29]
Баскетбол [7]
Хокей [6]
Настільний теніс [35]
Легка атлетика [14]
Легкоатлетичний крос [13]
Шахи [22]
Шашки [3]
Кікбоксинг [10]
Бокс [3]
Лижі [2]
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Травень » 19 » Міжнародні ігри юних бобровичан.
15:10
Міжнародні ігри юних бобровичан.

Сьогодні вирішив познайомити з історією міжнародних ігор . Тренування в школі розпочалися  2 січня 1988 року. А рівно через рік, ми були запрошені на перший турнір з футзалу в Бровари. Звичайно рівень підготовки суперників був набагато вищим, але  треба було з чогось розпочинати. Хлопці 1976-77 р.н стали першими, хто грав  проти не українців. Це був ще Радянський Союз, але виришів. що саме з цих ігор треба вести відлік. 6 січня перший суперник Хімволокно Курськ, 9 січня - Горнячок Железногорськ Курська область Росія. Набили нам багато. Ми тренувалися в залі 18 на 9. Це теж сказалось. Забили ми всього один мяч в  ворота команди обласного центру. Перший мяч провів Олег Борець. А першопроходцями цих ігор, крім нього, були: Глей Віталій, Бойко Володимир, Березан Вадим, Гребеножко Іван, Стовбуха Олег, Рудько Валентин, Змачинський Сергій, Юхно Олег, Басак Олександр. Моцак Олександр, Буц Віктор , Коворотний Олександр, Силенко Віктор. 

  В тому ж році хопці 1973-75 р.н. виїхали до білоруського Могильова на товариські ігри. 14 грудня нам набили голів(0-12) але вже наступного дня хлопці зібралися і програли 8-10. Грали товарняк і проти тренерів жіночих команд, які грали в ці ж дні,  свій турнір. До речі там грала і бобровицька Елегія. Рахунок 7-8. Голи у ворота СДЮШОР -7 Могильов забили, Градко Олександр-3, Зазимко Юрій, Михайленко Олександр, Рибак Юрій-2, Якушко Вадим. Проти тренерів забивали: Градко-3, Іванюк Тарас, Рибак, Якушко. Крім них грали Ковальчук Валентин (Кобижча), Ганчев Сергій, Ющенко Михайло, Резвін Сергій, Жовнєр Віктор, Губич Сергій (Ярославка), Баженов Володимир (Стара Басань), Гатченко Вячеслав, Кучерявець Анатолій і воротар Куриленко Сергій. 

В наступному році теж зіграли дві гри на турнірі в Броварах . 7 січня програли 0-3 (на засніженому полі) Садоводу з Первомайського і 9січня 1-0 ДЮСШ Чобручі. Обидві команди з Молдови. Грали: Куриленко, Пакало Олександр (Кобижча), Глей, Змачинський, Бойко, Борець, Даруга Олександр, Ющенко Олександр, Мартовий Олександр, Трегуб Сергій , Ревицький Едуард,  Глєбко Олександр, Рябуха Ігор, Кликавка Олександр, Гурин Олександр, Валій Олег, Неділько Олександр і Чаус , нажаль не памятаю, як його звати. Починаючи з Глєбка, всі кобижчанці. 

Через два роки ми вперше поїхали до Молдови , на товариські ігри. В місті Кахул ми протистояли місцевому Трикону, який був володарем Шкіряного мяча Молдови. Перша гра 2-2. Забили Гатченко і Бойко. Друга 1-3, відзначився Зазимко. Крім них гралиЯкушко , Рудько, Любас Михайло, Горовий Володимир, Ющенко, Ревицький, Кликавка,  Узіков Вячеслав, Лозін Юрій(Нова Басань) і білоцерківець Толя Корнійченко. Памятаю, в  республіці йшла війна , була коменданська година, не всіх дітей пустили, але виступили достойно. В цьому ж році , 6 листопалда, ми перемогли на стадіоні радгоспу -технікуму московську Катюшу. Андій Філіпенков, Віталій Свирид та двічі Саша Шутий забили москвичам. Мина Микола, Володимир Ляховенко, Сергій Вітер, Леонід Король, Андрій Миненко,  Віталій Білановський і озерянець Сергій Сорока,  кували цю перемогу. 

  29 березня , на турнірі в Козельці, команда Валентина Кравченка зіграла внічию з ДЮСШ Сморгонь Гроднеська область 1-1. Відзначився Сергій Второв. За бобровичан грали: Мина, Шутий, Самойленко Юрій, Ралко Андрій, Сорока, Вітер, Король, Миненко, Сірий Роман, Носач Олександр і кобижчанець Юра Брилевич. Всі ці діти з 3-6 по шосте червня грали на міжнародному турнірі в Бобровиці. Команда була підсилена Філіпенковим, Стрикуном Русланом і лідером Валерієм Киричком. Ще грав Глей Олег. 3 червня, Ширак Гюмрі Вірменія 1-6.  5 червня, СДЮШООР -7 Могильов Білорусь 1-3. Обидва голи забив Второв. Крім ігор на турнірі було проведено два товарняки.  6 червня , підопічні Кравченка, перемогли білорусів, завдяки голам Короля і Миненка- 2-0.  А потім , діти 1977 р.н. , перемогли на два роки молодших вірменів 8-2. Мені стидно, але не памятаю хто в моїй команді,. забив вірменам. До речі за них грали і тренери. а в тій грі грали: Ющенко, Бойко, Трегуб, Глєбко, Кликавка, Гурин , Валій, Киричок, Семена Олександр (Озеряни), кобижчанці Едік Савінов і Олександр НестеренкоРуслан Ткаліч (Олександрівка) і новобиковець Олександр Семижон.

       На наступний рік не приїхали білоруси, але були команди з України і Ширак. Бобровицькі обидві команди програли вірменам 0-5 і 0-4. . Грали: Мина, Філіпенков, Ляховенко, Шутий , Второв, Ралко, Миненко, Брилевич, Сорока,  Вітер, Білановський, Свирид, Петровський Сергій, Сидоренко Сергій, Гоголь Сергій, Махлай Владислав, Каплун Юрій, Ярошевський Вадим, Синіченко Микола. На цьому міжнародні ігри бобровичан до 2007 року , не проводилися.

Переглядів: 311 | Додав: sascha61 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz