Субота, 27.04.2024, 13:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький ЗПО "Дитячо-Юнацька спортивна школа
Меню сайту
Вхід на сайт
Категорії розділу
Футбол [773]
Міні-футбол [101]
Футзал [226]
Пляжний футбол [4]
Важка атлетика [22]
Пауерліфтінг [8]
Дзюдо [53]
Самбо [13]
Боротьба кураш [5]
Вільна боротьба [1]
Волейбол [29]
Баскетбол [7]
Хокей [6]
Настільний теніс [35]
Легка атлетика [14]
Легкоатлетичний крос [13]
Шахи [22]
Шашки [3]
Кікбоксинг [10]
Бокс [3]
Лижі [2]
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 139 140 »

     Пройшло два тижні від останньої публікації. За цей час закінчився чемпіонат Бобровицької ОТГ з футболу. Перше місце здобули бобровичани . В останній грі їм обовязково  треба було перемогати команду з марківців, яких , щоб стати чемпіонами, влаштовувала і нічия. 6-4 , такий підсумок гри. А третє місце виборола команда з Вороньків, яка випередила і Прогрес Мирне і Фізрук Бобровиця. А замкнули турнірну таблицю друга марковецька команда, ФК Піски та дві команди з Нової Басані. 

     Ярослав Богданович, в складі чернігівської Юності, став переможцем міжнародного турніру в Гомелі. Провели ряд вдалих ігор, за чернігівську команду, Олексій Іванюк та Женя Савченко. В складі ОК ім Піддубного грав Вітя Пеньора. Його команда грала проти київських Динамо та Арсенала, а також команди з Обухова.

  16 лютого в Борзні грали наші хлопці ,які навчаються в перших та других класах. Чотири команди , за коловою системою, визн ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: sascha61 | Дата: 26.02.2020 | Коментарі (0)

  9 команд беруть участь в чемпіонаті. Проводиться він за схнмою три в полі плюс воротар. Нажаль за сімейними обставинами не зміг бути присутнім на цих іграх. А пройшло вже чотири тури. Дивлячись на результати думаю може краще було  б грати у двох лігах. Вживу побачив три гри. Дербі марковецьких команд опущу,а  от ігри Сокіл -1  проти Мирного і Фізрука , сподобалися. Не буду писати статистику ігор, а приведу лише турнірну таблицю. Всі команди зіграли 4 гри. Попереду двоє Сокіл -1 Маковці і ФК Бобровиця. В них по чотири перемоги. Сільська команда попереду за додатковими показниками. ФК Вороньки і Прогрес Мирне по 9 очок.Шість набрав бобровицький Фізрук. Сокіл-2 і ФК Піски набрали по три очка. Марковчани за рахунок перемоги в особистій зустрічі, попереду. Поки жодного очка не набрали дві новобасанські команди. В найблищу неділю, найбільш цікавими є дві гри Прогресу проти бобровичан та команди з Вороньків. Цікава гра і Фізрук проти Сокіл -1. А внизу турнірки теж суп ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: sascha61 | Дата: 03.02.2020 | Коментарі (0)

Цікаво розпочався рік для юних спортсменів Бобровицької ДЮСШ. Поїздка в місто Брест надовго запамятається юним гравцям. Пройшло два чемпіонати на призи Бобровицької ОТГ серед учнів 2012-14 та 2009-11 років народження з футзалу. Але ще були виступи юних бобровичан за різні команди більш високого рангу. Так воротар Вітя Пеньора , в складі СК ім. Піддубного, зіграв внічию 2-2 проти ФК Атлет. Вітя відбив пенальті в цій грі. Далі програли 1-3 київському Динамо. Льоша Іванюк в складі Юності з Чернігова став срібним призером міжнародного турніру в Гомелі, потім зіграв декілька товариськіх ігор. В суботу в цій же команді дебютував Женя Савченко і сподобався. Його теж будуть заявляти в чемпіонат України. Грав і Ярик Богданович, теж готуючись до ігор в чемпіонаті України. В цю пятницю за чернігівську Десну на турнір в Ніжин збирається Бодя Приходько. Побажаю йому вдалого виступу.

Переглядів: 317 | Додав: sascha61 | Дата: 03.02.2020 | Коментарі (0)

 Cьогодні закінчився пятитуровий відрізок чемпіонату з футзалу серед 3-5 класів на призи Бобровицької ОТГ. Емоції вирували ще ті. Перед заключним туром у двох команд було по вісім очок, в однієї сім, однієї пять . Сьогоднішній тур розпочався з гри тетя Валя (5 очок) і Міць(0). Надвпевнена перемога перших 4-0. Два голи забив Процько і два кобижчанець Богдан Косенко. Останній грав вперше, так як за сімейними обставинами не грав 4 тури. Це і позначилось на результаті. Підсумкове 4 місце. Потім Блінчики Ярика Ревицького протистояли лідеру, але остановити потужну ходу Московки і К не вдалося. Двічі Максим Московка і Богдан Приходько відзначилися і гол Назара Куліди (він навчається в Заворичах) ,лише підсластив пілюлю. Карасі , по праву , чемпіони. Остання гра : Пергідроль(8) проти мами Іри(7) і велика сенсація . По двічі відзначились Загорулько і  Бережний , зуміли вивести останніх на другу сходинку  в турнірці. А як вияснилось Пергідроль і тетя Валя набрали по 8 очок ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: sascha61 | Дата: 03.02.2020 | Коментарі (0)

  Сьогодні пройшли ігри 3 туру чемпіонату. 6 команд борються за медалі в спортивній залі міської школи №1. Лише одна команда програє всім,  а всі інші ведуть відчайдушну боротьбу за медалі. Я вибрав 5 капітінів і в шосту команду поставив , трохи слабіших за класом (поки що) футзалістів. Йдуть справжні битви, гравці не жаліють ні себе , ні суперника. Предугадати призерів дуже важко. Діти самі вибирали назви команд, тому вони подекуди смішні і навіть незрозумілі.  Але маємо те що маємо. Результати ігор - Пергідроль -Блінчики 1-0( Халімон), Тетя Валя -Мама Іра 0-3(Бережний-2, Загорулько), Карасі - Міць 7-1( Приходько -3, Московка -3, Ярошенко---Іванов), Мама Іра-Блінчики 0-0, Міць -Пергідроль 1-3 (Завальнюк- Халімон-3), Тетя Валя -Карасі 1-1(Кошляк- Московка),Карасі -Мама Іра 3-1 (Московка -3 ----Загорулько), Пергідроль -Тетя Валя 1-1 (Халімон---Кошляк), Блінчики -Міць 2-0 (Ревицький, Руденко). Як бачимо дві команди Пергідроль і Карасі набрали по 7 очок, Блінчики і мама ... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: sascha61 | Дата: 29.01.2020 | Коментарі (0)

28 січня в залі ЗОШ №1 пройшли ігри з футзалу серед учнів  1-3 класів. 5 команд за коловою системою виявляли найсильнішого. В змаганнях взяли участь ДЮСШ;  3-А ЗОШ №1; 2-Б ліцей; збірна першокласників  і обєднана команда других класів ЗОШ №1 і хлопців , які ще не ходять в школу. Було все азарт, сльози програвших, битва на кожному клаптику поля і звичайно переможці. Три команди йшли нога в ногу .Я думав переможе ДЮСШ , але за те ми любимо футбол, що все непередбачено. Ліцеїсти з 2-Б  забивши на останніх хвилинах 3-А , стали чемпіонами. Переможці набрали 10 очок. Другою стала команда ДЮСШ, яка набрала 8 залікових пунктів, на одне очко випередивши 3-А. Далі першокласники і збірна другокласників і дітей ,які не ходять ще до школи. Переможці, дякуючи адміністрації ОТГ, були нагороджені медалями.  Чемпіонами стали: Дмитро Бережний, Макар Хуторний, Дмитро Овдій. Срібні призери- Богдан Приходько, Владислав Халлиєв і Родіон Клименко. Бронзові медалі завоювали-&n ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: sascha61 | Дата: 29.01.2020 | Коментарі (0)

з 28 по 30 грудня в місті Речиця Гомельської області відбувся турнір з  фузалу серед учнів 2012-13 р.н. Спочатку були ігри в підгрупах ,де за вихід у фінал змагалися 12 команд. Перший суперник СДЮШОР №8-2  Гомель. Наші перемогли 3-0. Відзначились Богдан Приходько, Владислав Халлиєв і Назар Куліда. Потім була безгольова нічия проти господарів, хоча на мою думку Приходько забив чистий гол,але....... Потім драматична гра проти команди з Мозиря. Атакували і пропустили. Знайшли сили і відігрались після удару Халлиєва. Остання хвилина і пенальті в наші ворота. Плач, розпач і відмінний сейв Родіона Клименка, нашого воротаря. Як виявилось пізніше ми в фіналі за 1-3 місце. Там програли з однаковим рахунком 0-1 першій команді Гомеля та київському клубу Троєщина. А гомельчани перемогли киян 4-0. Але і третє місце, дуже сильний результат. Крім хлопців про яких, я написав вище, грали: Макар Хуторний, Дмитро Бережний, Денис Гоголь, Станіслав Гасяк, Віталій Лухта, Богдан Романенко, Ілля ... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: sascha61 | Дата: 23.01.2020 | Коментарі (0)

4-5 жовтня в м. Влощова (Польща) відбувся міжнародний турнір з міні-футболу серед юнаків 2010 р.н.. В змаганнях прийняла участь і Бобровицька ДЮСШ. За регламентом спочатку відбувася груповий турнір з а коловою схемою, після якого перше-друге місце розігрували золоті нагороди, а 3-4 грали за бронзу. На груповому етапі бобровицькі футболісти виграли всі поєдинки. Олімп (Ужгород, Україна) 2:0, голи: Процько, Чабан. Гетьман-1 (Влощова, Польща) 2:1, голи: Чабан-2. Лельова (Лелюб, Польща) 10:0, голи: Процько-3, Загорулько-2, Чабан-2, Бережний, Косенко, Божий. Гетьман-2 (Влощова, Польща) 7:0, голи: Чабан-3, Процько-3, Бережний.

У фіналі ДЮСШ Бобровиця грала проти земляків з Ужгорода. Основний час поєдинку закінчився в нічию 0:0, а в післяматчевих пенальті сильнішими стали Бобровиччани 3:2, голи: Божий, Бережний, Процько. 

Склад переможців: Халімон Д., Загорулько, Косенко, Процько, Чабан, Божий, Куліда, Хуторний, Завгородній.

Категорія: Міні-футбол | Переглядів: 429 | Додав: ser_gi | Дата: 11.10.2019 | Коментарі (0)

3 жовтня ДЮСШ Бобровиця грала на виїзді з Європа Прилуки чергові матчі чемпіонату Чернігівської області з футболу серед юнаків 2003 та 2005 р.н..

Обидва матчі програли. Старші з рахунком 2:5, голи забили Луговський, Ковтяга. Склад: Сюр, Мринський, Лук"яненко, Ніколаєнко, Шелудько, Карповець, Гуща, Ярощук, Васлинич, Луговський, Ковтяга на заміну виходили: Веризуб, Михайленко, Вижукал. Молодші програли 3:4, голи забили: Тіток, Михно, Савченко. Склад: Піньора, Тіток, Савченко, Стовбуха, Макарчук, Богданович, Лисенко, Конош (Жаков), Горбач Є.(Волошин), Михно І., Конішевський.

6 жовтня ДЮСШ Бобровиця приймала вдома ДЮСШ Носівка і здобула перші очки. Старші перемогли 1:0, єдиний гол забив Шостка. Склад: Сюр, Удод, Мринський, Мошенець, Ніколаєнко, Шостка, Карповець, Ярощук, Луговський, Василинич, Вижукал, Михайленко. Молодші виграли 2:0. Дублем відзначився Іванюк. Склад: Веризуб, Просяник, Гуща, Конош, Тіток, Іванюк, Волошин, Стовбуха, Шумейко, Лисенко, Михно І., Макар ... Читати далі »

Категорія: Футбол | Переглядів: 407 | Додав: ser_gi | Дата: 11.10.2019 | Коментарі (0)

27 вересня в місті Носівка відбулись обласні зональні змагання з футболу на призи клубу "Шкіряений м"яч" серед юнаків 2008 р.н..

Бобровицький район представляла команда ЗОШ Кобижча. В трьох матчах Кобижчанці взяли одне очко. Програли 0:1 ЗОШ №9 Ніжин та 1:6 ЗОШ №1 Носівка(гол забив Лахно Антон) і зіграли і в нічию 0:0 зі збірною Прилуцького району. Перше місце виборола команда з Носівки, яка зіграла 1:1 з Ніжином, але мала кращу різницю м"ячів. Склад ЗОШ Кобижча: Гіс, Романенко, Голубоцький, Лахно Антон, Лахно Артем, Миць, Бєлік, Нестеренко, Буйваленко, Король, Горбач М., Шульга, Гуць В., Гуць О.(грав проти Носівки).

4 жовтня також в м. Носівка змагалися юнаки 2007 р.н.

... Читати далі »
Категорія: Футбол | Переглядів: 328 | Додав: ser_gi | Дата: 11.10.2019 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz