Вівторок, 23.04.2024, 10:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Бобровицький ЗПО "Дитячо-Юнацька спортивна школа
Меню сайту
Вхід на сайт
Категорії розділу
Футбол [773]
Міні-футбол [101]
Футзал [226]
Пляжний футбол [4]
Важка атлетика [22]
Пауерліфтінг [8]
Дзюдо [53]
Самбо [13]
Боротьба кураш [5]
Вільна боротьба [1]
Волейбол [29]
Баскетбол [7]
Хокей [6]
Настільний теніс [35]
Легка атлетика [14]
Легкоатлетичний крос [13]
Шахи [22]
Шашки [3]
Кікбоксинг [10]
Бокс [3]
Лижі [2]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 7 » Футзал. Дівчата товариська гра.
09:35
Футзал. Дівчата товариська гра.

26 грудня в м. Київ відбулась товариська гра з футзалу серед дівчат Біличанка Ірпінь (2001) приймав команду Хуторянка Нова Басань, рахунок 0:0. Склад Хуторянки: Мариненко Анна, Ридзель Софія, Колок Лідія, Соломаха Вікторія, Кодинець Вікторія. А ось що про цей матч пише сайт Біличанки

«ХУТОРЯНКА» З ЧЕРНІГІВЩИНИ В ГОСТЯХ У БІЛИЧАНОК
Юні футзалістки ДЮСШ провели товариський матч з нещодавно створеною дівочою командою "Хуторянка" з с. Нова Басань
Беличанка, Ірпінь, Коцюбинское, ДЮСШ, футзал, подарки, Біличанка, с. Нова Басань, Чернігівщина, жіночий футзал, НПУ

Протягом багатьох років "Біличанка-НПУ" завжди готувала собі резерви. За винятком декількох спортсменок, які влилися в клуб після закінчення школи та вступу до НПУ в складі біличанок грали виключно вихованки клубу. А останніми роками вихованки "Біличанки-НПУ" грали і грають на перших ролях у різних клубах України та Росії. Чемпіонкою Росії в складі пензенської Лагуни неодноразово була Горобець Аліна, серед лідерів пітерської "Аврори" була Широка Ірина, в складі "Тюмені" виступала Форсюк Юлія (до речі дві останні зараз є ведучими гравцями київської "ІМС"). За київський клуб також вдало виступає Матвійчук Алла. За білоцерківський "Арсенал" грали Олійник Віта, Сидоренко Тетяна, за харківський "Мері ленд" заявлені і грали Голуб Юлія і Люшненко Любов. В Минулому сезоні четверо дівчат грали за гребінківську "Надію". За університет Грінченка в першості Києва виступає Колесник Аліна. Свого часу кістяк вищолігової команди з Кагарлика складали дублерки "Біличанки-НПУ". Це свідчить про той факт, що наш клуб вже більше двох десятиліть є справжньою кузнею майстрів футзальної справи. 

Ці традиції підтримуються і сьогодні. В Ірпінській ДЮСШ, з якою плідно співрацює клуб тренери "Біличанки-НПУ" наполегливо працюють над підготовкою резервів для основної команди, приділяючи цьому багато часу і зусиль. Напередодні новорічних свят було проведено товариський матч юних біличанок 2001 р.н. та молодших з нещодавно створеною дівочою командою "Хуторянка" з с. Нова Басань Чернігівської області. Цікавинкою цієї команди є те, що дівчата представляють рідне село, в якому народився та виріс головний тренер "Біличанки-НПУ". До того ж дівчатка з "Хуторянки" тренуються самостійно, круглий рік на сільському стадіоні, в будь-яку погоду. І не зважаючи на це мріють про спортивні успіхи. Матч з юними біличанками став для них дебютним за межами області. На жаль, не всі гравці змогли приїхати до Києва, але матч відбувся. Було велике хвилювання, але гра пройшла цікаво в запеклій боротьбі і закінчилася нульовою нічиєю. Для біличанок це теж був гарний досвід. Для учасників матчу залишаться на згадку емоції, подарунки та колективне фото. А також фото з гравцями вищолігової "Біличанки-НПУ". А тренери будуть аналізувати гру юної зміни і будувати плани на майбутнє. А для "Хуторянки" побажаємо подальших успіхів і виходу на всеукраїнську арену. А ще привітаємо з гарною самовідданою грою її актив Рідзель Софію, Колок Ліду та Мариненко Аню. А серед біличанок відзначимо Сметану Настю, Фомюк Сашу, Борковську Лєну, Футоряніну Настю. Нехай їм щастить.


Беличанка, Ірпінь, Коцюбинское, ДЮСШ, футзал, подарки, Біличанка, с. Нова Басань, Чернігівщина, жіночий футзал, НПУ
Категорія: Футзал | Переглядів: 479 | Додав: ser_gi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz